duminică, 3 noiembrie 2013

                                                     
                                                      AJUTOR PENTRU GETUTA

                                 GETUTA este o fetita de 10 ani in viata careia au navalit problemele de tot felul, fara s-o intrebe nimic.......in urma cu cativa ani a patasit-o tatal, si ea a ramas doar cu mama!
          Dupa un timp aceasta s-a recasatorit, si pe cand astepta cu nerebdare sa-si cunoasca fratiorul mai mic, a venit bomba!!!        CANCER!!!
          A fost operata in ianuarie si februarie 2011 si urmeaza de atunci toate tratamentele chinuitoare cu citostatice ( 6 cicluri chimeoterapie) si iradieri. Pana aici, "nimic spectaculos" veti spune........cazurile de cancer s-au inmultit in lume(si in special in romania) ca ciupercile dupa ploaie!!!!!

                                     Si totusi cazul ei este SPECIAL!!!!!


        Fratiorul mai mic, nu este nici el pe deplin sanatos,astfel ca Getuta locuieste cu bunica din partea mamei, care este si insotitor permanent pentru ea. Buni Suzana are peste 70 de ani, si toate veniturile lor sunt sub 500 de lei pe luna!!!!!
         Se stie ca suferinzii de cancer au nevoie de o alimentatie echilibrata si pe cat posibil adjuvante naturiste, pentru a rezista chimicalelor si iradierilor la care sunt supusi ( aceste tratamente ucid atat celulele bolnave cat si pe cele sanatoase, neavand capacitatea de a le diferentia).

                                                   Diagnostic la 08.07.2013
           Tumora neuroectodermala fronto-parietala stanga, operata (R2), chimiotratata, iradiata, in curs de chimioterapie. Zona Zoster parieto-occipitala stanga, anemie grad 2, Trombocitopenie grad 2, Leucopenie grad 2 cu neutropenie grad 3.                CUMPLIT!

          De la operatii si pana in prezent, Getuta si bunica ei nu stau acasa mai mult de 10-14 zile, si iarasi revin la ONCOPEDIATRIE CLUJ, pentru tratamente.
           La ultima internare ne povesteste cu ochii inundati de lacrimi BUNI SUZANA: " Getuta primeste pastilele alea rosii, cele mai tari, si dupa ele ii este foarte rau................am umblat plangand prin saloane pentru cativa biscuiti...........ca nu am avut 2 lei sa-i cumpar si ei un pachet".....
          Orice alt comentariu, cred ca este de prisos.........
          Si totusi...........pentru a face rost de cativa banuti, Buni, in lungile nopti in care sta pe un scaun langa patul copilei face ORIGAMI, pe care le vinde cand poate si cu cat poate......


             NOI nu cerem nimic, VA ASTEPTAM PE VOI sa oferiti CE si CAT puteti!
     
            GETUTA SI BUNI SUZANA VA MULTUMEC PENTRU ORICE SPRIJIN! 
            
                     Va rugam sa promovati aceasta postare pe site-urile de socializare, 
     
                GETUTA SI BUNI SUZANA AU NEVOIE DE FIECARE DINTRE NOI!




         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.