marți, 8 mai 2012

PACHETE DE PASTI

                              Cu ocazia SARBATORILOR PASCALE, Asociatia noastra a reusit sa imparta peste 100 de pachete cu oua rosii si dulciuri, si 20 de pachete care au continut si alimente, imbracaminte si jucarii, copiilor strazii si familiilor nevoiase.
                              Toate acestea n-ar fi fost posibile fara sprijinul  primit din partea:
           FUNDATIEI AUGUSTINA, condusa de av. Popa Eugenia Corina, care ne sustine periodic cu diverse alimente.
           GRADINITA PATRICIA, condusa de dir.Sorca Andrada Oana, care impreuna cu parintii copiilor ne-au oferit: jucarii, imbracaminte, si o suma de bani.







           Nu in ultimul rand, dorim sa amintim si colaborarea cu centrul expozitional EXPO TRANSILVANIA, condus de dir. Avram care ne-a sprijinit in colectarea de fonduri pentru pachete si si sustinerea financiara a copiilor care sufera de difeite boli (cancer, leucemie,dizabilitati, etc.) si prevenirea abandonului scolar in familii defavorizate.
            Multumim si voluntarilor nostrii, care activeaza cu daruire, si care au inteles ce inseamna sa-i slujesti pe altii; "Adevarat va spun ca, oridecateori, ati facut aceste lucruri unuia dintre acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie M-i le-ati facut."MATEI-25-(35-40)
             Vrem sa mai multumim, fiecarui donator anonim, care a oferit fie si un leu, pentruca pus langa altii, am putut aduce un zambet pe chipul unui copil, sau o alinare a suferintei pentru altul. 

           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.