marți, 3 aprilie 2012

NOI PROIECTE, NOI COLABORARI!


Asociatia noastra a initiat in colaborare cu GEADINITA PATRICIA proierctul COPIII  AJUTA  COPII. 
Miercuri 4 Aprilie, va avea loc evenimentul CAUTATORII DE COMORI, - joc in care copiii se vor distra, vor invata sa imparta comorile cu ceilalti, toti vor fi premiati iar donatiile care se vor aduna vor fi directionate pentru cadourile SARBATORILOR PASCALE daruite copiilor nevoiasi , si sustinerea cazurilor: Darius Pacurar si Andrea Cocos. Pe aceaste cale multumim tuturor parintilor din gradinita Patricia pentru donatiile in bani, alimente, imbracaminte si jucarii pe care le-au facut.
                Tot oadata sambata 7 Aprilie vom fi alaturi de copii de la PATRICIA in spectacolul oferit de ei in cenrul commercial POLUS.



                A devenit o adevarata traditie ca in pragul sarbatorilor, Gradinita si Cresa ,, Patricia" sa se implice in activitati umanitare si caritabile.
         Campania ,, Fii bun de Craciun", ,, Spiridusii Mosului"  si ,, Zambet de Craciun" au facut ca sarbatorile de iarna sa fie mai frumoase si mai fericite pentru multe suflete pe care le-am ajutat impreuna.
        Initiativa gradinitei a inceput anul trecut cu evenimentul ,, Targ de primavara" organizat in centrul comercial Polus, prin care copii de la gradinite cu dezabilitati au fost sprijiniti.
      Anul acesta avem deosebita placere sa va invitam la un eveniment caritabil cu si mai
multa amploare, organizat in data de 07.04.2012 in Centrul Comercial Polus, incepand
cu ora 16:00. Programul detaliat va fi comunicat ulterior.
      Vom avea un stand cu obiecte confectionate de catre copiii gradinitei si cresei
Patricia” care pot fi cumparate. Din banii obtinuti dorim sa sprijinim si ajutam copii cu diverse dizabilitati si sa sustinem asociatia For Life in proiecte sociale.
      Din dorinta de a-i invata pe copii ca trebuie sa protejam natura si mediul inconjurator, obiectele sunt confectionate din materiale refolosibile, toate facute cu multa dragoste si imaginatie.

Pentru ca ziua sa fie si mai frumoasa si distractiva veti putea viziona si o scurta serbare a fiecarei grupe de gradinita. Copiii vor canta, vor dansa si recita poezii, iar sponsorii nostri ne vor sustine in organizarea concursurilor si oferirea premiilor.

Va invitam sa fiti alaturi de noi !

Cu drag,
Echipa Gradinitei si Cresei ,, Patricia" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.